rest in peace

jag har mycket att göra! Leave me alone! Nej skoja. Gulliga är ni. Men jag har fullt upp, så vi hörs när vi hörs!

odödlig fastfood

Den 75-årige pensionerade kyrkoherden var på sin årliga hälsoundersökning. Alla tester kom tillbaka med normala resultat och doktorn gick igenom dem tillsammans med honom. 
- Ja du Johan, allt ser bra ut fysiskt. Hur har du det mentalt och känslomässigt? Är du lugn och nöjd med dig själv. Och hur har du det med tron nuförtiden? 
- Gud och jag har en väldigt fin relation. Han vet att jag ser dåligt nu för tiden, så han har fixat så att när jag går upp mitt i natten till toaletten så: Poff! — tänds ljuset! Och när jag har kissat klart så: Poff! — slocknar det igen! 
- Fantastiskt! Det låter ju väldigt bra, sa doktorn. 
Några dagar senare ringer han till Johans fru: 
- Goddag Anna. Johan har verkligt fina värden och verkar må bra på alla sätt. Anledningen till att jag ringer är hans relation till Gud. Är det verkligen sant att när han går upp för att göra sina behov på natten så - Poff! - så tänds ljuset på toaletten och när han är klar så - Poff! - släcks det igen? 
Johans fru suckade:
- Den gamla token. Han har börjat pissa i kylskåpet igen!
.
.
Kyckling och ungsgrönsaker med cafe de paris sås

Sprätt på ugnen på 175 grader.
Släng ner lite :
haricot verts
citronskivor
vitlöksklyftor
skivade morötter
rödlök
i en form med olja och in i ugnen.
Sååååsen mina vänner. Såsen.
En msk vinäger och en msk vatten. Reducera tills hälften är kvar. Ställ ner den kastrullen i en större i vattenbad, vispa ner två ägggulor tills det är krämigt&luftigt. Tillsätt curry, dragon, paprikapulver, ja lite vad du nu än vill att det ska smaka. Puss och kram!
.
Ajuste. Kycklingen. Senil har jag blivit. Hoppas jag inte börjar wee-wee i kylskåpet då. Den steker du på grillpanna med salt,peppar och kom ihåg om du använder grillpannis så olja kycklingen, inte pannan!
Då får du finnar.

Proteinkolakakor

ja,juste!
200 gr smör
3 matskedar ljus sirap
1-2 dl mjöl
3 dl proteinpulver (jag använder nightpro vanilj)
3 matskedar strösocker
1 tsk bakpulver
Blanda. Ut på bakplåtspapperklädd plåt. Tjocklek bestämmer du själv, jag gjorde tunna och stora & tjocka o små!
200 grade i 5 min för stora, 10 för tjocka. Låt dom vara degiga när du tar ut dom -de stelnar och blir sega! muums!
Gott efter gymmet! Eller till teet. Eller efter maten. Till frukost också.

the beat is so dirty that when my mom walked in i switched to porn

Mina öron blöder från dubstep. Det hela började som en liten snutt från en av M's klasskompisar musik för att minnen skulle börja välla upp. Högtalare ute i skogen på allt för lite allvar,uvfärg överallt, föräldrafri villa och brinnande barbie's, eller i en rökig källarlokal vid trekanten med skakande väggar.
Basen som penetrerar varje cell i kroppen, som gör något med dig, kastar ut alla lemmar åt olika håll i ett skönt flow. Det rinner vibrationer i mina ådror.


Nu har jag gett mig på steg 2. Att producera sh*ten. Lättare sagt än gjort.

ferrarimiddag

Det är nu du utmattat slänger dig på soffan och omfamnar närmsta täcke med den starkaste kärleken du kan åstadkomma. Veckan är slut, det är bara du, tv'n och fjärren. Kanske din kärlek också, självklart!
Det är då man behöver en ferrarimiddag. På en fredag.
Måndag tisdag onsdag torsdag ferrari.
Kyckling med fetaosttäcke
.
Eller fetaost och fetaost. Jag lyckades sniffa upp en otroligt billig och god salladsost från eldorado (15 spänn burken.GRYMT!) Den var sååå mycket krämigare och mumsig till den här rätten.
SÅÅ..
.
1 burk salladsost i tärningar på burk (eldorado) plus lite av oljan
1 dl grädde, eller mer efter smak
1 ägg
10-20 gröna oliver
25 g riven parmesanost
3 kycklingfileer, gärna färska
4 citronskivor, cmtjocka
Krydda den med vad du nu än vill. Jag kör på 2 klyftor vitlök och en stjälk rosmarin.
.
Starta motorerna på din ferrari. 200 grader.
Jag stekte min kyckling lite på grillpannan för att det skulle gå snabbare i ugnen.
TIPS! När du har en bröstfile som är smal i ena ändan och tjock i andra, skär i itu halva filen (den tjocka delen, claro que si) på längden så går värmen igenom snabbare.
Lägg citronskivorna i botten på din ugnsfasta form och i med lite oliver vettja. Skivad vitlök och rosmarin drattar i det med.
På med fileerna
Mixa ihop salladsosten , grädden, 1 ägg, salt&peppar och lite av oljan med stavmixer.
Häll över härligheten, på med riven parmesan och in i ugna i ca 20 minuter.
Stek en majskolv till och servera med ett glas rött. Wrooom, wroooom!

smällkyss.nu

detstinkeridintoalett.se
botoxansikten.nu
minsnyggamaniskjorta.se


jagäterdinpizza.com

hemmafru

Jag har fått dille på att baka. Proteinkolakakor i ugnen. woaow!

divine indulgence

Tänk jul. Stora snöflingor som dalar och även om rädslan för smuts övervinner önskan om att fånga de vita miraklen på tungan så är känslan untouchable. Tänk julmarknad. Kanderade safirröda äpplen, brända mandlar och som namnet tyder på även insisterar att bränna din tunga och du förbannar dina alltför ivriga fingrar.
För att lätta smärtan trycker du tungan mot en frostig stång och återupplever barndomen samtidigt som du utrycker din ilska när dina vänner långsamt fortsätter gå i ovisshet om din idioti
"ÄNTA! ak ikker shlast! ALLÅ ÄNTA Å! ÄLP! ".
Och när du står där, hjälplös med sungan örbannashl shlastshlistrad kommer dödsstöten. Doften. Doften som är så omtalad. Doften som ger mig spaghettiben och tunghäfta (bokstavligen).
Friterad sillkeslen batter som blir så gudomligt crisp. Pudrad med florsocker eller dränkt i kolasås.
Lyssna på änglakören som sjunger Alleluja!
Tack vare min förmåga att dregla som en St. Bernard i denna situation är jag fri och sprintar snabbare än somalierna mot mina divine CHURROS.

Koka kolasås. Såhär.
2 port

0.5 dl strösocker
0.5 dl sirap
1 dl grädde
50 gr smör
1 nypa havssalt
1 nypa vaniljsocker, om du vill. Tycker det är gott utan också!

Steg 1. Ta tag i närmsta viktväktare med ett fast tag i håret och den andra i kalsongerna. Kasta ut med huvudet före.
Steg 2. Koka upp allt förutom ena halvan smör. Låt det koka tills den blir härligt kolasåsig. Akta fingertjorvarna, det blir varmt. Inget pill.
Steg 3. Åh vilken fin gyllene kolasås du har! Blanda i sista delen av smöret så det hela får en fin glans & glamour.
.
.
Åhåjhåhåhåj. Gottigt. Dags för sista skottet i pistolen. Churroos! Arrrrriba-riiba!
125 gr vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk smaklös olja
ca 2 dl hett vatten
Steg 1. Blanda vetemjöl, bakpulver och olja.
Steg 2. Blanda i vatten gradvis tills du har en fin slät smet. Ganska fast ska den vara.
Steg 3. Få ner allt i en spritspåse sen är det bara att fritera tills de är alldeles gyllenbruna och fina. Torka av på hushållspapper och fort som satan;
Steg 4. Lägg upp. Dränk i kolasås.
Eller spritsa in den inuti, men jag tycker det är slöseri med tid.
Det är något gudomligt fint i att kladda ner hela hakan och fingrarna med otämjbar kolasås.
.
Jag sprinklade lite blommor på. Bara för eran skull.
Var inte rädda för att fritera. Eller göra kolasås. Tro mig, jag är den största katastrofen som ett kök någonsin har skådat. Sanningen är att mina kastruller skramlar av rädsla så fort jag sätter foten i köket.
Oavsett. Kör ändå. Jag lovar att du kommer få ut någonting gott utav det oavsett!


pillar navelludd

Oh. Det är en söndag för oss idag. Specialfrukost, kommer recept inom nåon timme. Pöjken har dragit sig till gymmet med banditen Emir och jag ska träna hemma för jag har massor av jobb att söka.
Det är f*n omöjligt att hitta jobb i den här staden! CV:n utdelade till varje affär i centrum, man möts med ett leende som följs med en spark i baken "Men somarjobb finns det!!!" Så nu har jag 0 inkomst och 15 sommarjobb. Ninja-style. Tur att någon drar in feta stålar!
.
Annars är det ju mysmiddag idag, tacotaco , taco burrrritoo!
Sen ska jag dra min royal flush och visa er hur man gör churros. Men det får vänta ett litet tag. Stay tuned!
'
Nu, vänta medan jag sätter på lösmustash och skägg, turban virar in mig i ett lakan och som grädde på moset en AK-47:a, det är dags att vänja arbetsförmedlingen vid min TERROR mouhahahahahahah! yialalalalallalalalalallla!
Prinskorven och terroristen. Som tomat och basilika. Älskar dig!

RSS 2.0