adult content

Det ångar ur mina öron när jag gör sånt här. Sitter uppe hela nätterna och läser allt jag kan. Diskuterar det med alla jag stöter på. Som flabbar högljutt. Jag skrattar i smyg tillbaka, dumfan.
Men det är en sak som jag fortfarande frågar mig själv varje gång jag möter en människa som blånekar att det inte finns något misstänktsamt om det hela. Hur kan du vara så naiv? Bara för att du har lärt dig att the goverment är snäll mot dig genom hela livet behöver det inte vara så. Varför skulle de avslöja saker som orsakar tumult och protester? (Precis som vi har sett i HELA mellanöstern nu på sistone, tror du dom vill orsaka det, fast i STÖÖRRE skala?)
Jag förstår om du helt enkelt väljer att INTE se det p.g.a att du helt enkelt inte kan wrap your head around it, men man ska alltid se historian från BÅDA sidor.  Så vandra inte runt på rosa moln och tro att regeringen vill det bästa för dig. Dom skiter blankt i dig. Det enda dom vill åt är att maximera kapitalismen och kontrollera så mycket som möjligt. Tror du verkligen inte att dom undanhåller någonting från oss?
Det märks ju att vi kommer från aporna..
.
När det kommer till konspirationer såsom ILLUMINATI så är jag övertygad om att det är någonting, men jag tror inte att det är så allvarligt som de flesta insatta tror.  Alla dessa tecken och numerologi är bara bullshit, inte en vettig människa i ledningen skulle sätta så klara symboler som the allseeing eye everywhere. DET tror jag de gjorde bara för att få oss att helt enkelt fokusera på det som ÄR mitt framför näsan på oss och bara reta oss, precis som när man slickar på en glass rakt framför en trånande femåring. DET skapar diskutioner, det som bara är en gimmick. Kolla bara på Rihannas senaste musikvideo S&M, där det är tidningsrubriker som lyder; Rihanna, the princess of Illuminati ungefär var tredje scen. Äcklig video btw. Förvandlar världen till horor.
Även om det är en farlig mannöver så används den. De är inte rädda för collateral damage. Tänk på hur många liv som har gått åt spillo, bara i musikindustrin som exempel. MJ, 2pac, John Lennon. Bara för att de ville folket gott. Tänk på det.
.
Sedan vill folk inte se saker som t.ex. H.A.A.R.P och Area 51, bara för att de båda är avfärdade p.g.a science fiction (Har du någonsin hört uttrycket "Äh men lägg ägg, du kollar på för mycket filmer.").
För att det inte finns tillräkligt med fysiska bevis. Tro mig, det FINNS bevis. Men de är ju självklart dolda, men ändå rakt framför näsan om ni förstår- självklart döljer de detta.
Idag har jag ägnat mig åt H.A.A.R.P, eller the high frequency active auroral research, och fått mig en tankeställare p.g.a en tvåsekunders sektion av serien som jag länkar längre ner, där de berättar att minuter (!!!!) innan tsunamin i Indonesien var det ett s.k. northern light, även kallat Aurora Borealis i Indonesien. INDONESIEN?! Hur fan kan det SÄLLSYNTA fenomenet som sker uppe i norr hända i INDONESIEN?!
.
.
Jag tycker att du ska se -->DET HÄR<--. Länken som öppnas är en megavideo player som spelar avsnittet. Tryck på den röda playknappen, klicka bort bannern(råder dig att göra det här på en mac eller virusskyddad pc. Man vet aldrig.) Döm inte avsnittet för att det är hollywoodiserat. Det har mycket bra information. Det gäller att filtrera. Och sedan göra egen research.
.
Du behöver inte tro på mig, du BEHÖVER inte sprida det här. Men jag tycker du borde ägna en tanke åt det. Och har jag iallafall nått ut till EN person är jag glad. Inte för min egen skull, utan för hela världen. Hur klyshigt det än låter. Du har ju iallafall orkat dig igenom den här texten. Och du vet väl lite mer än vad du gjorde innan.

Kommentarer
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Postat av: louice

gud så fin blogg du har!! men du kan ju kolla in min blogg och kanske kommentera om vad du tyker om den sötis! puss;***



//louicecederstrand!

2011-02-24 @ 15:25:39
URL: http://louiceceder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0